06 - 15 26 58 63 info@stiletto-marketing.nl

Service

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Vanaf die dag moet elke organisatie in Europa voldoen aan deze nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken én bewerken.

De AVG zorgt onder meer voor:

  • versterking en uitbreiding van privacyrechten;
  • meer verantwoordelijkheden voor organisaties;
  • dezelfde, stevige bevoegdheden voor alle Europese privacytoezichthouders, zoals de bevoegdheid om boetes tot 20 miljoen euro op te leggen.

Kort gezegd, krijg jij door deze wet meer controle over je persoonsgegevens.

Stiletto Marketing & Communicatie werkt met persoonsgegevens en verwerkt ook persoonsgegevens van jou. Deze gegevens zijn noodzakelijk om gebruik te maken van de diensten van Stiletto Marketing & Communicatie. We hebben kritisch gekeken naar onze systemen en processen, met uiteindelijk doel: het waarborgen van jouw privacy.

Wil je meer weten over ons privacybeleid, cookiebeleid, disclaimer of algemene voorwaarden, klik dan op één van onderstaande buttons.

 

Heb je toch nog vragen?

Neem dan gerust contact op met Djamila en Madelon via info@stiletto-marketing.nl.

Stiletto Marketing en Communicatie maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.