06 - 15 26 58 63 info@stiletto-marketing.nl

Online marketing

Hoe maak je online het verschil?

Het succesvol inzetten van uw social kanalen vergt veel tijd en deskundigheid. Veel bedrijven hebben daardoor hulp nodig met social media. Waar het voor de een de grootste uitdaging van de dag is, is het voor ons dagelijkse routine. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van social media kanalen van derden. Adviseren, creëren, plaatsen, liken, delen, reageren en adverteren vormen ons dagelijkse takenpakket.

Maar ook andere online zaken, zoals e-mailmarketing, een goede contentstrategie en -planning én trainingen op deze onderwerpen kunnen wij voor jou doen.

 

# Hashtags die jouw bereik vergroten

Hashtags op Instagram laten anderen (lees:onbekenden) jouw account ontdekken. Ze zijn dus een groot onderdeel van het succes van je instagram-strategie! Wil je jouw bereik vergroten? Dan moet je op zoek gaan naar de beste hashtags voor jouw niche. Goed om te weten Per...
Social media professionalisering

Je social media activiteiten professionaliseren door middel van een quickscan en praktisch advies.

Maar denk ook aan het laten maken/bedenken van:

  • Tijdlijnposts
  • Live video
  • Branded video 
  • Stories 
  • etc. 
Social media advertising

Het adverteren via social media, veelal op basis van social-mediadata, wordt social media advertising genoemd. 

Interactieve presentaties

Kom goed beslagen ten ijs bij je klant. Door een goede (interactieve) presentatie kun je jouw sales een boost geven! 

E-mailmarketing

Hoe schrijf je een goede nieuwsbrief en hoe wordt deze gelezen? Hoe haal je er conversie uit?

Training en workshops

Een praktijkgerichte training of workshop brengt jou weer up-to-date!

Contentmarketing

Contentmarketing is uitgegroeid tot een van de meest populaire, en tegelijkertijd bekritiseerde, begrippen onder marketing- en communicatieprofessionals. De kern is het aanbieden van relevante informatie, via het juiste kanaal en voor het juiste publiek, om zodoende je doelgroep dichter aan je te binden.

Stiletto Marketing en Communicatie maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.