06 - 15 26 58 63 info@stiletto-marketing.nl

Bedankt voor het boeken van een Marketing Moment!

Leuk dat je een Marketing Moment met ons geboekt hebt. Als het goed is, ontvang je zo meteen een mailtje met de bevestiging.

Tijdens dit persoonlijk adviesgesprek van ongeveer 1,5 uur gaan we in op jouw situatie. Uiteraard behandelen we jouw belangrijkste vraag, maar wij stellen je ook een aantal (extra) vragen om te achterhalen wat je nodig hebt. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je doelen en je behoeftes en wat is er voor nodig om die te bereiken? Je krijgt adviezen en concrete tips om direct aan de slag te kunnen met je marketingactiviteiten.

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Om het Skype of FaceTime gesprek goed te starten, willen we je vragen om ons je skype-naam door te geven via info@stiletto-marketing.nl of als reply op de bevestigingsmail.

Kosten

De kosten voor dit Marketing Moment bedragen € 95,- (exclusief btw). Dit wordt achteraf aan je gefactureerd.

We vinden het super dat je met ons in gesprek wilt en kijken uit naar jouw Marketing Moment!

Tot snel!

Nog even de voorwaarden op een rij:

 

  • De datum en het tijdstip veranderen kan tot uiterlijk 24 uur van te voren door een mail te sturen naar info@stiletto-marketing.nl;
  • Moet je de afspraak annuleren? Dan zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag (= € 47,50 ex. btw) alsnog aan je door te belasten;
  • Moeten wij onverhoopt de afspraak annuleren, dan brengen we je uiteraard geen kosten in rekening;
  • Een skype-account óf een tablet/mobiele telefoon met FaceTime danwel WhatsApp-videobellen is noodzakelijk;
  • Na afloop van het Marketing Moment ontvang je van ons binnen 2 werkdagen een samenvatting van de besproken punten, inclusief onze adviezen aan jou. Alleen als het een skype-gesprek is geweest ontvang je ook een video-opname van het gesprek;
  • Met deelname aan het Marketing Moment geef je toestemming om in de toekomst door ons benaderd te worden met een nieuwsbrief of mooie aanbieding.

Stiletto Marketing en Communicatie maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.