06 - 15 26 58 63 info@stiletto-marketing.nl

Veelzijdige expertise bij Stiletto Marketing

Djamila Santi en Madelon Kooijmans zijn het gezicht, bedenkers en doeners achter marketing en communicatiebedrijf Stiletto Marketing. Het duo heeft een grote passie voor het ondersteunen van bedrijven in het bedenken en realiseren van hun marketing en communicatie activiteiten. Dit gaat vanaf de strategie als basis tot aan de uitvoering. Met samen meer dan 25 jaar ervaring en kennis hebben zij hun kwaliteiten gecombineerd en gevormd tot één bedrijf: Stiletto Marketing.

Unieke combinatie
Waar Djamila marketingprojecten (bege)leidt, de communicatie adviseur is of zorgt voor een geslaagd event van a tot z, houdt Madelon zich bezig met vormgeving, social media en online marketingadvies. Deze unieke combinatie van kwaliteiten zorgen dat ze samen een ijzersterk team vormen.

“Ik vind het geweldig om ondernemers te helpen met hun online marketing. Zowel op adviesbasis als ook in de uitvoering denk én doe ik graag mee. Door mijn DTP-achtergrond en passie voor fotografie, is dit goed te combineren en zo kan ik de klant veelzijdig helpen.” vertelt Madelon. “Door mijn ervaring in diverse marketing- en communicatiebeleidstrajecten, zoals interne communicatie, communicatie bij fusies, arbeidsmarktcommunicatie, coördinatie van marketingprojecten en eventplanning en -uitvoering, heb ik vele vaardigheden ontwikkeld en kan ik goed fungeren als sparringpartner of adviseur”, vult Djamila aan. “Ook zijn we als team prima inzetbaar bij (tijdelijke) marketing ‘knelpunten’ die mogelijk spelen bij een bedrijf. Onze veelzijdigheid komt dan goed van pas.”

En de naam Stiletto Marketing?
De dames zijn beiden gek op high heels (welke vrouw niet…?) en bieden veelzijdige expertise met een pittig randje en scherpe tarieven! Kijk op deze site voor onze diensten en eerdere opdrachtgevers en kom een kop koffie met ons drinken!

Naast Stiletto Marketing zijn Madelon en Djamila tevens trotse bedenkers van PIKAJOE. Ook hier komt ‘veelzijdigheid’ terug. Unieke, handgemaakte producten, eigen lijn kaarten en gave fotoslingers. www.pikajoe.nl

Madelon Kooijmans

Madelon Kooijmans

Creatief | Social | Innovatief

“Ik vind het geweldig jouw als ondernemer te helpen met je online marketing. Zowel op adviesbasis als ook in de uitvoering denk én doe ik graag mee. Door mijn DTP-achtergrond en passie voor fotografie, is dit goed te combineren en zo kan ik je veelzijdig helpen.

Ik focus me met name op vormgeving, social media en online marketingadvies.”

Djamila Santi

Djamila Santi

Sparringpartner | Helikopterview | Events

“Door mijn ervaring in diverse marketing- en communicatiebeleidstrajecten, zoals interne communicatie, communicatie bij fusies, arbeidsmarktcommunicatie, coördinatie van marketingprojecten en eventplanning en -uitvoering, heb ik vele vaardigheden ontwikkeld en kan ik goed fungeren als sparringpartner of adviseur.”

Stiletto Marketing en Communicatie maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.