06 - 15 26 58 63 info@stiletto-marketing.nl
Stiletto Marketing & Communicatie houdt van aanpakken! We starten met de korte termijn en gaan door voor de resultaten op de lange termijn. Uiteraard wel alles in goede volgorde.

Van inzicht tot inspiratie, van strategie tot idee en van concept tot realisatie. Veelzijdig, onderscheidend en effectief.

Wij gaan te werk volgens een vaste aanpak.

Fase 1

STRATEGIE

Wij kunnen pas antwoord geven, als de vraag helder is. Effectieve communicatie begint daarom met duidelijke uitgangspunten en een heldere strategie. Waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? Wie wil je raken?

Fase 2

CREATIE

Wij vertalen een sterke boodschap naar een pakkend concept. Fris, vernieuwend, onderscheidend en boven alles creatief.

Fase 3

REALISATIE

Met een concrete planning en een geoliede aanpak, gaan we tot actie over. Want nu de focus er is, staat niets een goed resultaat in de weg. Alles van A tot Z voor je geregeld.
De werkzaamheden die onder de 3 fases vallen hebben we gebundeld in diverse abonnementsvormen. Deze zijn schaalbaar, zodat ze altijd passen bij de behoefte van jouw bedrijf.

MARKETINGMOMENT

Wil je direct advies bij (eenvoudige) marketing- en communicatievraagstukken? Plan dan een ‘Marketing Moment’ met ons in!

Tijdens dit persoonlijke adviesgesprek van ongeveer 1,5 uur gaan we in op jouw situatie. Wij stellen je vragen om te achterhalen wat je nodig hebt. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je doelen en je behoeftes en wat is er voor nodig om dat te bereiken? Je krijgt adviezen en concrete tips om direct aan de slag te kunnen met je marketingactiviteiten voor betere zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Wat houdt een ‘Marketing Moment’ in? 

  • 1-op-1 skype sessie met ons
  • In 1,5 uur antwoord op jouw meest prangende vragen
  • Video-opname van de skypesessie inclusief een samenvatting van de besproken punten

 

Prijs € 95,-

 

Stiletto Marketing en Communicatie maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.