06 - 15 26 58 63 info@stiletto-marketing.nl

Vaak start je met een bureau vanuit een acuut probleem. Je hebt een logo of website nodig, je loopt spaak met je social media activiteiten, je wilt professionaliseren of rebranden… allemaal problemen die je het liefst gisteren opgelost wilt hebben. Je wilt dus eigenlijk geen tijd verliezen aan zaken die niet bijdragen aan een snelle oplossing. Toch hoeft een goed en helder plan niet veel tijd te kosten en kan jou én het bureau dat je inschakelt enorm helpen in de uitvoering. 

Begin bij de basis

Zorg dat de basis goed is. Dat je weet waar je doelgroep wakker van ligt. Dat de waarden en normen van je bedrijf kloppen en aansluiting vinden bij klanten. Dat je canvas dat je maakt, voldoende verschilt van dat van mogelijke concurrenten.

Het canvas dat je op deze pagina kunt downloaden heeft veel namen, maar wij noemen het een ‘marketing canvas’ en helpt je op weg. Vul het in en geef het mee met je briefing! Zo zorg je ervoor dat de opdracht die je uitzet ook aanslaat bij je doelgroep, dat je de juiste ton-of-voice hanteert en dat je branding goed overkomt!

Waarom moet jij aan de slag met het Marketing Canvas?

  • Schrijf geen ellenlange marketingplannen meer (die leest toch niemand)
  • Het helpt om focus te krijgen op je business en marketing
  • Zowel voor startende ondernemer als voor ondernemers die al jaren bezig zijn
  • Meer helderheid op jouw marketingstrategie
  • Een overzicht van jouw corporate story, missie en visie
  • Gefocused en beargumenteerd te werk gaan
  • Altijd terug kunnen grijpen op je basis

Download dan nu het Marketing Canvas op 1 A4 van Stiletto Marketing & Communicatie!

Stiletto Marketing en Communicatie maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.